Acana i foderdjungeln

        DATUM: 2011-04-11 TID: 12:38:36

Nu har jag bytt foder till djuren.
Fick tips om detta kolhydratfattiga foder och tänkte att det är väll bara att prova.


Innan har vi kört:

Orijen Adult
 Bra foder. Drygt... men inte alls i förhållande till vad det kostar!
995:- / 20kg

Royal Canin Maxi Adult 
Adult Helt ok foder som vi kört ett bra tag.
599:- / 15kg

Magnussons 
funkar, men inget jag skulle ge dem i längden.
409:- / 15kg

Purina ProPlan Adult Large Robust
Bra foder för leder. Luktade dock helvete både på in och utvägen
569:- / 15kg

Acana
Den som lever får se. men produktbeskrivningen bådar gott! Verkar vara ett bra foder och samtidigt ett bra pris!
609:- / 18kgProteinrik och kolhydratfattigt hundfoder för att passa din hunds naturliga kost, ACANA ADULT DOG är fyllt av förstklassiga köttingredienser (55%!) såsom frigående kyckling och hela ägg från lokala bondgårdar, och stillahavslax från Vancouvers kalla Stillahavsvatten – högklassiga ingredienser som levereras FÄRSKA FRÅN VÅR REGION VARJE DAG aldrig fruset och anländer utan konserveringsmedel.

Fritt från vete, råg, majs och gluten – de ingredienser som oftast associeras med matsmältningsproblem – ACANA innehåller istället regional frukt, grönsaker och ångad Albertahavre – hälsosam, lågglykemisk kolhydrat, låg på enkla sockerarter som associeras med andra spannmål vilka kan ge onödig viktökning på hundar.

Färsk lax ger en utmärkt källa till Omega 3 (EPA; DHA) som bidrar till din hunds immunförsvar liksom en smidig hud och glänsande päls – den yttre symbolen för vitalitet. Naturliga alger och slättodlade örter hjälper till att eliminera gifter från kroppen genom att bidra med en rik källa av naturliga antioxidanter och örtnäring som bidrar till att öka ämnesomsättningen.
Toppklassade ACANA är tillverkat av västra Kanadas bästa och färskaste ingredienser i vår prisbelönta, familjeägda anläggning i soliga Alberta, Kanada.
Läs vår ingredienslista och vi tror du kommer att hålla med oss om att ACANA ADULT DOG är ett naturligt delikat sätt att håla din vuxna hund frisk, glad och stark.

 


Redan som liten tyckte vi mycket om mat...Kommentarer
Postat av: Vicky

Våra går på Standardt. Funkar hur bra som helst, den ena brukade matvägra en vecka efter att nytt foder inhandlats. Nu har hon ätit utan knussel i två månader :) Körde magnussons en månad men båda fick hudutslag av det :/

2011-04-12 @ 01:16:33
URL: http://softiz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback