Varmt...

        DATUM: 2009-05-31 TID: 23:51:33
Jag dööör vad varmt det varit i helgen. MEN dom säger att man inte ska klaga tydligen...
Helgen har varit lugn. Intagit några öl på hemmaplan och tränat hund.... Börjar närma sig tävling nu, ryyyyyyyser (inte av välbehag).
Idag har jag sprungit runt å skrämt grannarna i bikini, vad utsätter man sig inte för för att få lite färg? Sen åkte jag till lilla mamma å firade mors dag, vilket betydde att mamman fick bjuda på middag å fika =) Tack mamsen!!!
Sen var det bara att spörta till BK å träffa Cicci kl halv nio. Helt omöjligt att träna tidigare när det är såhär varmt. Enda nakdelen då är myggen.
Mucchie fick hoppa lite olika banor med massa tunnlar å lite hinder. Sen övade vi lite på gungbrädan och A-hindret. Men han var ganska trött efter morgonens promenad då han i 25 graders värme inledde med att jaga en stackars hare över en åker och en halv skog. Han tänkte inte på att vi efter det skulle gå 2,5 km till. Nu har han lärt sig nått till nästa gång minsann... eller kanske inte =)
Ackisen var duktig ikväll... så duktig att hon belönade sig själv att ta ett ärevarv runt hela plan när vi nästan var klara!

Sandras Halvblod Bella har fått en liten "Hamlet". På bilderna är han exakt två dygn gammal. Visst e han ganska så söt å i perfekt kondition till årets BEACH!!! Inte som en annan som kommer få bada i vassen.... i år IGEN!!!!!

HamletKommentarer
Postat av: Sandra

sååå söt =)hästen alltså... haha

2009-06-01 @ 20:32:40
URL: http://readmeto.blogg.se/
Postat av: Nicole

Söt föling!

2009-06-03 @ 11:28:14
Postat av: Emma ~ Crazangel [mamma till Milton]

Otroligt fina bilder!lär dessutom säga att din amstaff var otroligt vacker!

2009-06-13 @ 12:37:53
URL: http://crazyangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback