Sommar = grillat

        DATUM: 2009-04-13 TID: 15:12:08
Nu e det fan sommar! Grillat två dar i rad! Kan inte vara annat än sommar och i förrgår så frös vi inte ens efter att solen gått ner. Igår var vi å grillade hos Sandra, Nicke & lilla Max i Odensala. Mummsigt värre! Det är nått speciellt med att grilla, sån mysfaktor lixom. Vi bakade även bröd, i deras brödmaskin.... men det blev inte riktigt som vi tänkt oss blev mer som en bulle... en stenhård men ändå degig salt sak.
Max var ganska glad igår, förra gången var han inte lika glad.
Träningen då! jodå, igår var vi på klubben på morgonen. Körde linförighet  och apporten med Mucchie. Efter 10 minuter så var det alldelens för varmt för grisen så Ackisen fick ta över. Fick till läggandet igår... så min gissning är att nästa gång kommer vi ha problem med ställandet. Men Rom byggdes inte på en dag... Men i Juni är det fan tävling som gäller för hennes del!
Idag var det lite svalare när vi var på klubben. Mucchie fick avsluta lydnadspasset med lite balansgång och slalom.
Ackisen hade klockrent läggande och hon kan svänga nästan varje gång utan att trassla in sig i mina ben!
Sen fick grabbarna dra lite hemme. Tränade mest start och stopp. Ska börja köra tyngre snart då Mucchie drar väldigt bra, han börjar få bra teknik den lilla grisen. Nu ligger han helt utslagen i soffan och snarkar. Mitt hjärta!

Sandra å Nickes lilla Max!


Kommentarer
Postat av: Cicci

Nu när jag läser din blogg ser jag att vi faktiskt varit ganska seriösa sista tiden. Det är väl tanken på all skam tävlingen kommer frambringa som driver på =).

2009-04-13 @ 21:40:55
Postat av: Malin

Skam???? Nu förstår jag inte vad du menar;)

Fortsätter vi såhär så kommer vi slåss om förstaplaceringen =)

2009-04-13 @ 22:35:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback