Sol sol sol

        DATUM: 2009-04-11 TID: 22:22:55
Äntligen är sommaren här!!!! Eller det var det idag iaf.
För det är faktiskt sommar när man på kan rida utan mössa under hjälmen och måste öppna upp tröjan för man håller på att rinna bort. Idag på lektionen fick vi hoppa studs, och jag var nog minst lika svettig som Rhappur när vi var klara. Men vi var duktiga och rev bara tre av fyra varje gång :) Korsgalopp är tydligen ingen höjdare när man ska hoppa hinder ;)
Irri kom senare på dan och vi roade oss med att tvätta bilarna. Det är hennes bil på bilderna... min är inte ens värd att fotas.... fast det blev ganska fin när jag var klar med den.
Cicci och Bim kom med sina odjur precis i rätt tid då vi var klara. Vi lade lite spår till alla utom Mucchie. Han fick roa sig med att dra Irri i sackovagnen på travbanan. Har tyvärr inga bilder på det men Irri tyckte det va väldigt kul. Mucchie tyckte det var väldigt varmt å ville ringa SRIS (Sällskapsdjurens rätt i samhället) och hävda sin rätt att enbart ligga i soffan och bli kliad på magen. Jävla matte som inte fattar att hon har skaffat en Amstaff med rätt att slappa!!!
Imorrn är det träning på klubben kl 11 å sen blir det lite dragträning om det inte gassar på för mycket.

Tjejerna....å Mucchan myser i solen

Irri tvättar "Dekan"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback